Zwerfvuilactie Rond de Watertoren op vrijdag 15.09.2023


LAST CALL: NOG ENKELE VRIJWILLIGERS GEZOCHT OM DEEL TE NEMEN AAN DE ZWERFVUILACTIE!

WIE DOET MEE?  


Niets is slechter voor het milieu dan rondslingerend afval. Op vrijdag 15 september 2023 zal Rond de Watertoren daarom een derde zwerfvuilactie organiseren, en dat tijdens het weekend van World Cleanup Day. In Izones 4, 5 en 6 hopen we, zoals voorgaande jaren, opnieuw met +/- 30 vrijwillige medewerkers van verschillende Rond de Watertoren-bedrijven de straat op te gaan. Een hartelijke dank bij voorbaat!

De actie kaart het belang van propere industriezones en een nette stad concreet aan. Stad Deinze steunt de actie dan ook door het gratis ter beschikking stellen van materiaal zoals handschoenen, grijpers, vuilniszakken en fluovestjes. Ook brengt de stad gepersonaliseerde bermbordjes aan en haalt ze het verzamelde zwerfvuil op. Na afloop zullen de vrijwilligers opnieuw getrakteerd worden op kippen- of tomatensoep en een broodje van Foodbart in de bedrijfsrefter van Chicken Masters.

Graag deze week, voor 8.92023 inschrijven via info@ronddewatertoren.be. Graag vermelden met hoeveel vrijwilllergers je zal deelnemen.

PROGRAMMA

  • Start: verzamelen om 10.30u op de parking aan de hoofdingang van Demival (Machelenstraat 169) voor de kennismaking, groepsfoto en verdeling van het materiaal.
  • Om 11u verdelen de vrijwilligers zich over zones 4, 5 en 6. 
  • Om 12.30u volgt een bedanking met soep (tomaten- en kippensoep van Foodbart) bij Chicken Masters (Kortrijksesteenweg 244a).

De bedrijvenvereniging Rond de Watertoren is van plan om deze actie jaarlijks te herhalen en zo het bewustzijn rond zwerfafval te vergroten. 

Beelden van de geslaagde tweede actie zijn te zien via deze link.

Doe mee en schrijf je in via info@ronddewatertoren.be voor 06.09.2023.

Actiebeeld_RDW_zwerfvuilactie.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code