Zet jouw bedrijf sportief in de kijker en doe mee aan Deinze Industrie Teamtrophy

Zet jouw bedrijf sportief in de kijker en doe mee aan Deinze Industrie Teamtrophy

Op zaterdag namiddag 24 augustus 2019 kan je met een team van jouw bedrijf deelnemen aan de eerste Deinze Industrie Teamtrophy.  Met een team van 4 tot 6 personen kan je jouw bedrijf op een sportieve manier in de kijker zetten en medewerkers een leuk teambuilding programma aanbieden. Want om een team goed te laten functioneren is het belangrijk dat de teamleden elkaar goed kennen, elkaar vertrouwen en vooral plezier vinden in het samen streven naar hetzelfde doel.

Onze partner MOVEMINT (+ link naar hun site) zal instaan voor een leuke, professionele omkadering en zal verschillende sportieve activiteiten organiseren, zodat het een gemoedelijke competitie wordt.  Dit alles gaat door op het outdoor terrein van Teamadventure, in het provinciaal domein de Brielmeersen.  Deze locatie biedt ook de mogelijkheid om  partner en kinderen mee te brengen.  Zij kunnen supporteren en genieten van het provinciaal domein.  Afsluiten doen we met de prijsuitreiking en een drankje (en eventueel BBQ) op de Markt in Deinze op het triathlon podium en in het Sports Business Café. Inschrijven nu tot 28 juni 2019 via info@deinzeindustrie.be.

Nog op zaterdag 24.8.2019 gaat de Triathlon Deinze door.  Bedrijven kunnen ook inschrijven via Sportevents (hier link achter steken naar: http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/ )

Nog meer sportief nieuws:  Sport Vlaanderen zet in op meer bewegen en ‘Sport op het Werk’  (link: https://www.sport.vlaanderen/sportophetwerk ) en werkte een actieplan uit. Laat een sport- en beweegscan (link: https://www.sport.vlaanderen/sportophetwerk/sport-en-beweegscan/  ) maken van jouw medewerkers en groei zo verder naar een dynamischer en fitter bedrijf.

basisvisual_DI_Teamtrophy.jpg


Contact to Listing Owner

Captcha Code