Zet je bedrijf in de verf en trek de juiste werkkrachten aan: volg de webinar rond Employer branding!

Employer_branding_banner_3.png


Jouw bedrijf anders profileren? Een absolute noodzaak in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Om ondernemers in de regio Deinze daarbij te helpen organiseren Deinze Industrie vzw en VDAB dan ook een handige webinar rond ‘Employer branding’.  

De arbeidsmarkt staat zo goed als in brand en de werklozenvijver is bijna leeg. Het aantal vacatures momenteel is hoger dan het aantal werklozen en de werkplaatsen geraken moeizaam ingevuld.  De grote groep aan inactieven kunnen soelaas bieden, maar het is een groep die moeilijk aan het werk te zetten is. Hoe kan je als bedrijf je zodanig profileren dat je nieuwe talenten kan aantrekken? 

Enerzijds zullen werklozen en mensen die een nieuwe job zoeken inspanningen moeten leveren om zich bij of om te scholen. Daartoe worden al heel veel initiatieven genomen.  Ook de bedrijven zelf zijn aan zet. Die zullen zich meer uitgesproken moeten profileren. 

Acties ondernemen die maatschappelijk relevant zijn en daardoor aantrekkelijker worden voor de ‘buitenwereld’. Inzetten op een sterker ‘werkgeversmerk’, zowel inhoudelijk als vormelijk. Veel bedrijven doen dat al, maar dragen het te weinig uit. Andere hebben nog een hele weg af te leggen. 

Hoe je als zaakvoerder of HR-verantwoordelijke een sterk bedrijfsmerk kan uitbouwen, vertelt Niki Deboysere van VDAB op maandag 25 april 2022 om 13.30u tijdens een nuttige webinar. Op een heldere, eenvoudige manier loodst hij ons met tips en tricks door de theorie en vult hij aan met concrete praktijkcases.  

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht voor 15.4.2022 door eenvoudig via info@deinzeindustrie.be jouw bedrijfsgegevens en aantal deelnemende personen / e-mailadressen te melden. Enkele dagen voor het webinar bezorgt Deinze Industrie je de inschrijvingslink(en). Meer info: www.deinzeindustrie.be of via coördinator Yannic Demeyer op info@deinzeindustrie.be of 0497 480 657. 

Contact to Listing Owner

Captcha Code