Yes! Deinze Industrie organiseert terug een Teamtrophy! Neemt jouw bedrijf het op tijdens een sportieve teamdag? Afspraak op zaterdagnamiddag 28.8.2021 op de Brielmeersen in Deinze!

Yes! Deinze Industrie organiseert terug een Teamtrophy!  Neemt jouw bedrijf het op tijdens een sportieve teamdag? Afspraak op zaterdagnamiddag 28.8.2021 op de Brielmeersen in Deinze!

 

Deinze Industrie organiseerde in augustus 2019 een eerste sportieve, laagdrempelige teambuilding namiddag voor bedrijven. Er namen 15 ploegen deel en in totaal hebben 76 zaakvoerders en medewerkers samen gestreden voor de plaats van sportiefste bedrijf. Bekijk hier  beelden en een video  In 2020 kon de Teamtrophy niet doorgaan wegens gekende omstandigheden, maar nu zijn we er terug!

De leuke proeven zullen draaien rond het thema “te land, te water en in de lucht”. Omdat de opdrachten bedoeld zijn om collega’s op een originele manier te laten samenwerken hoef je gelukkig niet het snelste of sterkste sporttalent te zijn. De meeste proeven gaan door op het Teamadventure-terrein in de Brielmeersen, maar je zal ook even de Leie opgaan met een megaSUP. 

Het is een fantastische manier om andere bedrijven te leren kennen en een teambuilding dag voor jouw medewerkers te organiseren. Het comfort van zelf niks te moeten organiseren is uiteraard mooi meegenomen! Download hier een ad valvas document om door te sturen naar collega’s of op te hangen in het bedrijf.

 

Inschrijven kan vanaf nu tot 15 juli 2021 via dit inschrijvingsformulier 

(indien niet mogelijk, mail naar  info@deinzeindustrie.be)

 

Praktisch: 4 personen per bedrijfsteam  – €200 per team incl. 2 drankjes en 2 BB broodjes per teamlid voor leden van Deinze Industrie en Deinze Winkelstad – meerdere teams per bedrijf mogelijk. Niet-leden: €300.

 

Nog niet overtuigd? Beleef hier de vorige editie nogmaals en geniet van het enthousiasme. Deze collectieve teambuilding is het bewijs van tot wat ondernemen en sportiviteit leiden kan!

Geniet via deze linken van beelden en een video 


Bedrijven-Sport-Dag-2021-02.jpg


Contact to Listing Owner

Captcha Code