Welkom op de Jobbeurs in Deinze op 4 oktober 2018

De ondernemerskoepel Deinze Industrie organiseert op donderdag 4 oktober 2018 voor alle bedrijven van Deinze een jobbeurs gericht naar diverse functies uit verschillende sectoren in productie – techniek – logistiek en dit zowel voor werkenden als voor niet-werkenden. Iedereen is gratis welkom.

Er nemen 30 bedrijven deel en er worden meer dan 100 vacatures aangeboden.

LR_campagnebeeld_Jobbeurs_2018_met_uur.PNG

De beurs gaat door in de Rekkelinge in Deinze (Desiré Delcroixstraat 1) en de deuren gaan open om 14.30u tot 19u. Iedereen is welkom en er is vrije toegang.

Alle aanwezige bedrijven geven aan de bezoekers graag een inzicht in de activiteit van hun bedrijf en bespreken met geïnsteresseerden de openstaande vacatures.

Deinze Industrie is de ondernemerskoepel die de 3 bedrijventerreinen in Deinze (de Prijkels, Deinze Noord en Rond de Watertoren) en het bestuur van stad Deinze verenigt. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen (POM) steunt Deinze Industrie.

Het doel is het ondernemersveld te ondersteunen en een centrale plaats te creëren met jobaanbiedingen in de bedrijven in de regio, zowel digitaal (zie jobkanaal op www.deinzeindustrie.be) als nu op de Jobbeurs Deinze op 4.10.2018.  Welkom.


Contact to Listing Owner

Captcha Code