VTI Deinze toont technische expertise aan Deinse ondernemers

VTI_Deinze_Deinze_Noord_Rond_de_Watertoren_de_Prijkels_17.JPG

VTI Deinze – DE referentie voor technische en wetenschappelijke opleidingen voor de regio Deinze reikt alweer de hand aan de ondernemers


VTI Deinze

Met VTI Deinze heeft stad Deinze dé referentie  voor STEM onderwijs in huis. En dat is van groot belang voor de meer dan 400 bedrijven in de stad. Vele bedrijven zoeken naar sterke technische en wetenschappelijke profielen en geëngageerde dynamische mensen.  Zowel voor knelpuntenberoepen als voor functies voor hoger opgeleiden, worden jongeren bij VTI Deinze voorbereid en is praktijkervaring een troef. 

 

De brug naar het ondernemersveld

VTI Deinze, de school voor Wetenschap en Techniek, nodigde bedrijven van de bedrijvenverenigingen Deinze Noord, Rond de Watertoren en de Prijkels uit voor een rondleiding. Deinze Noord nam de organisatie op zich, de anderen volgende en zo volgde een succesvolle avond met bijna 50 ondernemers.

De rondleiding en de demo’s in het VTI Deinze toonden aan dat de school streeft naar continue update van de laatste technieken.  Een goede relatie tussen de school en de ondernemerswereld is belangrijk voor beide partijen voor het uitwisselen van kennis en praktijkervaring.   

Het was een leerrijke avond voor alle aanwezigen.  En het was duidelijk dat Stad Deinze: een unieke regio is om te wonen, te winkelen, onderwijs te genieten én te werken! On top is Deinze een ideale logistieke ligging voor bedrijven. Kort samengevat: een topregio in Vlaanderen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code