Volg op 08.11.2024 samen met collega’s een cursus reanimeren met AED en leer levens redden

Op vrijdag 8 november 2024 worden medewerkers van bedrijven in de iZones van Rond de Watertoren in Deinze uitgenodigd op een zeer interessante AED-opleiding om de veiligheid in Deinze en zijn bedrijven te verhogen. Geert Raveel van REAlife+ zal op een heldere en concrete manier inzichten en toepassingen bijbrengen over reanimeren en defibrilleren. ‘Een korte en krachtige cursus die we iedereen kunnen aanraden’ was hoe de AED-opleiding van vorig jaar omschreven werd door de toenmalige deelnemers. Ook dit jaar belooft het een superefficiënte lunchpauze met een focus op veiligheid in Deinze te worden.

Bij een hartstilstand zijn de eerste minuten van levensbelang en onmiddellijk starten met hartmassage verdubbelt de overlevingskansen. Daarom organiseert Rond de Watertoren ook dit jaar een gratis opleiding voor zijn leden. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding zullen de aanwezigen de basistechnieken van reanimatie en het gebruik van een AED-toestel (Automische Externe Defibrillator) leren. Zo kan bij een hartstilstand correct opgetreden worden en de periode overbrugd worden tot de hulpdiensten ter plaatse zijn.

Praktisch:

  • De gratis cursus gaat op vrijdag 8 november 2024 door bij Demival in het Academy opleidingsgebouw en wordt gegeven door Geert Raveel van REAlife+.
  • Alle deelnemers zullen een certificaat van de opleiding krijgen.
  • Een lichte lunch wordt voorzien.

Sfeerbeelden van de opleiding van vorig jaar kan je hier raadplegen.

Willen jij en enkele collega’s deze nuttige opleiding meevolgen? Schrijf je dan in via deze link.

We vragen in de tussentijd dat alle bedrijven die een AED-toestel hebben het registreren op de app Staying Alive.  Zo kunnen we in kaart brengen in welke bedrijven reeds mobiele AED-toestellen aanwezig zijn.  Jouw registratie kan levens redden en de veiligheid in Deinze en zijn bedrijven verhogen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code