Verzeker nu jouw standruimte voor Deinze Industrie JOBCAFE 2021! Op maandag 29.11.2021 in de Brielpoort.

Deinze Industrie JOBCAFE 2021 gaat door op maandag 29.11.2021 in de Brielpoort in Deinze

SCHRIJF JE NU AL IN OM JE STANDRUIMTE TE VERZEKEREN!

 

Op maandag 29 november 2021 organiseert ondernemerskoepel Deinze Industrie opnieuw dé Deinse jobbeurs: Jobcafé 2021. En ook dit jaar zal het een moment zijn waarop je als werkgever je toekomstige werknemers persoonlijk kan ontmoeten.

Dankzij de 40 deelnemende bedrijven, enthousiaste bezoekers en strikt opgevolgde veiligheidsmaatregelen was de editie van vorig jaar een succes. Heel wat bedrijven konden dan ook rechtstreeks door het Jobcafé nieuwe werkkrachten aanwerven. De gemoedelijke sfeer waarop bedrijven en potentiële werknemers elkaar konden leren kennen bleek een onmisbaar aspect van employer branding te zijn. Beleef hier de editie 2020.

Ook dit jaar zal er opnieuw een brede bezoekerscampagne lopen (vanaf eind oktober 2021).  Ook scholen uit de regio zullen worden betrokken en VDAB zal persoonlijk duizenden werkzoekenden aansporen om op een informele manier kennis te maken met de deelnemende ondernemingen.

 

Tot 10 september 2021 kunnen Deinse bedrijven zich inschrijven om zich van een standplaats op het Jobcafé 2021 te verzekeren, maar wacht niet te lang. Er zijn namelijk slechts 45 standplaatsen: so first come, first served!


Vanaf nu kunnen bedrijven inschrijven via dit formulier –  tot 10 september 2021 – maar first in, first served.

Praktische info

  •  Elk deelnemend bedrijf krijgt een vrij in te vullen standruimte van 3m x 3m ter beschikking.
  • Per stand worden een hoge tafel, 2 hoge stoelen en een elektriciteitspunt ter beschikking gesteld.
  • Het opbouwen van de standplaats zal op 29.11.2021 mogelijk zijn vanaf 13 uur. Vanaf 15 uur tot 19.30 uur is het Jobcafé geopend.
  • Inbegrepen bij de standplaats van elk bedrijf zijn 2 exposantenbadges. Daarmee hebben deelnemers recht op drankjes, koffie en zoetigheden. 

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf nu door het inschrijvingsformulier ingevuld terug te bezorgen of eenvoudig te mailen naar info@deinzeindustrie.be. De kostprijs om deel te nemen aan het Jobcafé is €350 voor leden van Deinze Industrie en €500 voor niet-leden. Winkels (kleinhandel) uit Deinze kunnen ook deelnemen en betalen €150 per stand. Geïnteresseerd in buitenreclame met een vrachtwagen op de parking? Dat kost een bijkomende €50.


Meer details over de opkomende editie van het Jobcafé vind je via de exposantenfiche.


Benieuwd naar de editie van vorig jaar? Of wil je het moment graag herbeleven? Bekijk dan hier de aftermovie van het Jobcafé 2020. 

D29-23874_Facebook_-_Post.jpeg

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code