Veneco is verlengd!

Veneco is al even bezig met een vernieuwingsoperatie. Naast de kerntaken rond gemeentelijke dienstverlening die uitgebreid worden, gaat Veneco uit van nieuwe noden van de gemeentebesturen door intergemeentelijke samenwerking te stimuleren en het opzetten van een regionale werking, die nauwer aansluit bij de maatschappelijke realiteit.

De vernieuwing is op vandaag al erg voelbaar op het terrein. En dat wordt nu bevestigd door de gemeenten die allen hun mandaat hebben verlengd voor de komende 18 jaar tot 2034.

We zijn ontzettend trots dat Veneco is verlengd. Daarom danken we onze gemeentebesturen voor het vertrouwen. Want dat is hoe we in de toekomst willen werken: in vertrouwen en in samenwerking, aan concrete projecten.

Ook onze website is vernieuwd. Neem even de tijd om te grasduinen door onze vernieuwde dienstverlening. Zo zul je merken dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen, maar ook voor reconversieprojecten, vernieuwende woonprojecten, de projectregie van een nieuwe gemeenteschool of nieuw administratief centrum.

We zijn van nabij te volgen op Twitter https://twitter.com/Veneco_be en via onze LinkedInpagina https://www.linkedin.com/company/veneco_be.

Bekijk ook de reportage op AVS: Veneco ondersteunt gemeenten.

 logo_Venceo.jpg

Contact to Listing Owner

Captcha Code