UITNODIGING NETWERKMOMENT JOBBEURS DEINZE

De ondernemerskoepel Deinze Industrie organiseert op donderdag 4 oktober 2018 voor alle bedrijven van Deinze een jobbeurs gericht naar diverse functies uit verschillende sectoren inproductie – techniek – logistiek en dit zowel voor werkenden als voor niet-werkenden.

 

Om 13u nodigt Deinze Industrie u allen uit op een netwerkmoment.  Twee sprekers komen kort aanbod: Vera De Wolf van VDAB over nieuwe evoluties in werkplekleren en Dirk Vandemaele van Auxilios/HR Partner over hoe goede werknemers zoeken en behouden. Een drankje en een broodje worden u aangeboden.

Gelieve voor 19.9.2018 uw aanwezigheid (+ aantal personen) te willen bevestigen aaninfo@deinzeindustrie.be.

 

Om 14.30u zet Deinze Industrie de deuren open voor het publiek. De jobbeurs gaat door in de Rekkelinge, Desiré Delcroixstraat 1 in Deinze.

Er nemen 30 bedrijven deel en er worden meer dan 100 vacatures voorgesteld. De toegang is gratis voor het publiek.

LR_campagnebeeld_Jobbeurs_2018_met_uur.PNG

De beurs gaat door in de Rekkelinge (Desiré Delcroixtraat 1) in Deinze. Deuren open vanaf 14.30u tot 19u.


Deinze Industrie is een ondernemersplatform die de 3 bedrijventerreinen in Deinze (de Prijkels, Deinze Noord en Rond de Watertoren) en het stadsbestuur Deinze verenigt.  Deinze Industrie wordt gesteund door de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen (POM).  Het doel is kennisoverdracht aan en onderling tussen de bedrijven te stimuleren.  Deinze Industrie wil ook een centrale plaats zijn voor jobaanbiedingen in de regio – zie jobkanaal op deze site – en nu ook via de Jobbeurs Deinze op 4 oktober 2018.  Iedereen welkom.

Contact to Listing Owner

Captcha Code