UITNODIGING INSPIRATIESESSIE DUURZAAM ONDERNEMEN in Deinze – 19.10.2017 ‘Hoe kan ik als ondernemer besparen op energie en afval in mijn bedrijf? ‘

UITNODIGING INSPIRATIESESSIE DUURZAAM ONDERNEMEN in Deinze – 19.10.2017

 ‘Hoe kan ik als ondernemer besparen op energie en afval in mijn bedrijf?’  – met praktische voorbeelden onmiddellijk inzetbaar in uw bedrijf – schrijf nu in’.

D25-18785-Visual-Deinze-Industrie-Milieu.jpg

Het ondernemersplatform Deinze Industrie organiseert in samenwerking met stad Deinze en VOKA Oost-Vlaanderen op donderdag 19 oktober 2017 een praktische ondernemersavond rond duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen.

Het doel is om een aan de hand van reële praktische voorbeelden, milieuvriendelijke en haalbare besparingen voor te leggen voor diverse energie toepassingen.  Thema’s zoals lichtverbruik, perslucht, sluimerverbruik en afvalbeheer komen aan bod.

Wenst u als ondernemer economisch voordeel te halen uit uw afval en energie?  Schrijf u dan in, voor 9 oktober 2017 via www.deinze.be/ondernemers-energie  of  info@deinzeindustrie.be.

Onthaal vanaf 18.30u met broodjes.  Gratis inspiratiesessie van 19u tot 20.30u.

 

Deze avond gaat door in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 in 9800 Deinze en is gratis. Na de inspiratiesessie kan u vragen stellen en napraten met collega ondernemers met een gezellige drink.

Contact to Listing Owner

Captcha Code