Tweede zwerfvuilactie vrijdag 16.9.2022 was een succes!

Niets is slechter voor het milieu dan rondslingerend afval. Op vrijdag 16 september 2022 hebben verschillende bedrijven van Rond de Watertoren daarom een tweede zwerfvuilactie georganiseerd. In de Izones 4, 5 en 6 is opnieuw met meer dan 30 vrijwillige medewerkers zwerfvuil opgehaald. Een hartelijke dank voor iedereen die hierbij betrokken was.

De deelnemende bedrijven waren: Liebaert, Demival, Bpost Deinze, KVK Deuren, Gevaert Bandweverij en Chicken Masters. Bevoegde schepen Filip Vervaeke werd wegens verlof eervol vervangen door schepen Trees Van Hove. Partner van de vereniging, Verzekeringen Johan Desmet heeft op hetzelfde moment een zwerfvuilactie rond het kantoor in Zulte georganiseerd. Foodbart, huisleverancier van broodjes/wraps/soep/salades bij heel wat bedrijven, zorgde voor gratis soep en brood na afloop van de actie.  Alle vrijwillige medewerkers konden gezellig bij Chicken Masters genieten van de soep en gezellig napraten! Much appreciated!

KLIK HIER VOOR DE ACTIEBEELDEN ZWERFVUILACTIE 2022.

De actie kaart het belang van propere industriezones en een nette stad concreet aan. Schepen voor KMO/Industrie en Milieu, Filip Vervaeke vertelt erover: ‘Netheid maakt de omgeving en het leven en werken veel aangenamer en daar wil Stad Deinze samen met verschillende bedrijven samen voor ijveren. Deze samenwerking werkt aanstekelijk en het is fijn dat ondernemers zelf hier ook hun schouders onderzetten.’

Stad Deinze steunde de actie dan ook door het gratis ter beschikking stellen van materiaal zoals handschoenen, grijpers, vuilniszakken en fluovestjes. Ook bracht de stad gepersonaliseerde bermbordjes aan haalde ze het verzamelde zwerfvuil op.

Lees hier wat Het Laatste Nieuws over deze actie schrijft.

groepsfoto_2022.jpeg

Contact to Listing Owner

Captcha Code