Teken in voor eind mei 2019 voor de groepsaankoop AED toestellen – toelage Deinze Industrie

DEINZE INDUSTRIE ORGANISEERT EEN GROEPSAANKOOP AED TOESTELLEN

Hartfalen op de werkvloer komt steeds vaker voor en is van alle leeftijden.  Onderzoek toont aan dat reanimatie/AED de overlevingskans bij een hartstilstand verhoogt van 5% naar 70%.

Deinze Industrie wil  bedrijven die willen investeren in het welzijn van hun medewerkers steunen met een groepsaankoop van AED toestellen. 

Deinze Industrie kan 15 bedrijven de kans bieden een AED toestel aan te kopen met een toelage van €500.  Het bedrijf zelf (enkel voor leden van Deinze Industrie) betaalt nog €900.  Inschrijven kan tot eind mei 2019. Snel beslissen is dus de boodschap!

Bij de plaatsing wordt een korte opleiding gegeven.  Deinze Industrie plant een doorgedreven opleiding reanimatie/AED eerste trimester 2020 voor de bedrijven die een toestel aankopen.

  

Aankoopprijs via groepsaankoop Deinze Industrie:

 –          15 toestellen (1 per bedrijf – moet lid zijn van Deinze Industrie (de Prijkels/Deinze Noord/Rond de Watertoren)

–          €1.400 alles inclusief, ook incl. btw (zie omschrijving supra bij gekozen toestel)

–          Deinze Industrie engageert zich voor de aankoop van 15 toestellen en betaalt €500 per toestel

–          Het bedrijf dat een toestel aankoopt betaalt €900 per toestel (aparte facturatie per bedrijf/alle bedrijfsgegevens worden aan Life bvba bezorgd/indien GDPR wise niet haalbaar moet dit gemeld worden aan de coördinator van Deinze Industrie)

–          Toewijzing: midden juni 2019 zal het bestuur van Deinze Industrie a rato de bedrijventerreinen de aankopen toewijzen

 

Hoe intekenen?

–          Stuur voor 31 mei 2019 een mail naar info@deinzeindustrie.be

–          Rond 22 juni 2019 mag u verder nieuws verwachten


AED toestel – omschrijving van Mindray D1 en service

 mindray.jpg

 

Producent Mindray is momenteel wereldleider op het vlak van hartmonitoring en reanimatietoepassingen. Zowat 70% van de ziekenhuizen in België werkt met de kwaliteitsvolle producten van Mindray. Deinze Industrie koos voor dit type toestel via leverancier Life bvba uit Zulte op basis van volgende eigenschappen:

 

–  robuust (valtest van 6m en druktest van 200kg)

– kindermodus ((geen aparte PADS nodig = tijdswinst)

– kleuren display – niet allen vocale maar ook visuele begeleiding (groot voordeel bij veel lawaai)

– een garantieperiode van 8 jaar in combinatie met het onderhoudscontract (batterijen hebben een levensduur van 5 jaar en de pads 3 jaar)

 

In de prijs is een full service inbegrepen:

–          Het toestel wordt opgehangen in een robuuste  kast in de wettelijke groene kleur met doorkijkvenster en alarm

–          Plaatsing

–          Korte opleiding over het toestel

–          polyethyleen AED pictogrammen

–          EHBO-set

–          registratie bij het ministerie

–          Het onderhoudscontract voor een periode van 8 jaar; gratis vervangen van de pads en reset bij gebruik, jaarlijks nazicht en uitlezen van de gegevens

–          Een 7/7 service, bij defect op gebruik binnen de 6 uur een interventie,

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code