Stad Deinze steunt lokale ondernemers met concept ‘Stadsleverancier’


Stad Deinze steunt lokale ondernemers met concept ‘Stadsleverancier’


De stad legt een databank aan van Deinse handelaars, ondernemers, aannemers, dienstverleners en leveranciers. Op deze manier wil het stadsbestuur de lokale ondernemer de kans bieden om hun producten en/of diensten kenbaar te maken bij de diensten die instaan voor de aankopen bij de stad.

Schermafbeelding_2021-02-08_om_19.23.50.png

 

Bij aankopen vanaf € 2500, zonder voorafgaande bekendmaking, worden 3 partijen uitgenodigd om een offerte op te maken. Afhankelijk van de opdracht wordt een bestek opgemaakt om de ondernemer voldoende te informeren over de inhoud van de opdracht. 

De stad zal in het mate van het mogelijke de databank met stadsleveranciers raadplegen bij de voorbereiding van de overheidsopdracht. Als de activiteiten passen bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht dan is dat bedrijf één van de kandidaten dat wordt uitgenodigd om een offerte in te dienen.

 

Registreren kan door gegevens in te vullen via www.deinze.be/inschrijving-stadsleverancier. De bedrijven worden dan automatisch opgenomen in onze databank en wie weet krijgt u binnenkort een offerteaanvraag in de bus.

Meer info www.deinze.be/stadsleverancier.

Contact to Listing Owner

Captcha Code