STAD DEINZE LEGT VOETPADEN AAN IN INDUSTRIEZONE 6 EN VERHOOGT OP DEZE MANIER DE VERKEERSVEILIGHEID

STAD DEINZE LEGT VOETPADEN AAN IN INDUSTRIEZONE 6 EN VERHOOGT OP DEZE MANIER DE VERKEERSVEILIGHEID

 

Stad Deinze investeerde op een snelle en slimme manier in nieuwe weginfrastructuur.  Zo is er aan de uitgang van Demival in industriezone 6 een verhoogde oversteek met zebrapad aangelegd en zijn er aansluitend voetpaden voorzien tot aan de N43 (Kortrijksesteenweg) waar het openbaar vervoer halt houdt.  Ook naar de andere kant tot aan het viaduct, richting Tweebruggenlaan, worden nog in de lente van 2021 voetpaden voorzien.  De voetpaden zijn aangelegd in duurzame, waterdoorlaatbare materialen.

Feestelijke intrede met aandacht voor zwerfvuil

Demival apprecieert de investeringen van stad Deinze en besteedde hier samen met het personeel extra aandacht aan.  Een plechtig inhuldigingsmoment is georganiseerd waarop burgemeester Jan Vermeulen, schepen Johan Cornelis en schepen Marleen Vanlerberghe aanwezig waren.

Demival combineerde het inhuldigen met een actie rond het bestrijden van zwerfvuil.

Aandacht voor een propere omgeving maakt deel uit van de actieplannen rond duurzaamheid. Concreet wordt door de veiligheidsambassadeurs (schakelfunctie tussen preventie-adviseurs en maatwerkers) op de werkvloer op continue basis aandacht besteed aan orde en netheid.  

Ter gelegenheid van de voetpaden actie werd de focus op de omgeving rond het bedrijf gelegd.  Ook plaatste Demival op strategische plaatsen extra vuilbakken met affiches tegen zwerfvuil.  

Op deze manier worden duurzame realisaties en positieve acties zo vaak als mogelijk gecombineerd.  Het komt het algemeen welzijn van iedereen ten goede.


175163133_815141956091147_3296504617815333901_n.jpeg

Contact to Listing Owner

Captcha Code