Schrijf jouw medewerkers in voor de Deinze Industrie Teamtrophy!

TIJD VOOR TEAMBUILDING IN DEINZE!

Schrijf jouw medewerkers in voor de Deinze Industrie Teamtrophy op 24.8.2019

en zet jouw bedrijf sportief in de kijker!  

Deinze Industrie organiseert een sportieve, laagdrempelige teambuilding namiddag voor bedrijven. Schrijf jouw medewerkers dan in in voor een toffe namiddag op zaterdag 24.8.2019!  Het doel is meer leren samenwerken, elkaar beter leren kennen en veel bewegen én jouw bedrijf sportief in de kijker zetten! 

Basisbeeld_sportdag_24_8_2019.jpg

Concept

Ook de familie mag mee.  De sportieve teambuilding gaat immers door op de Brielmeersen op de outdoor terreinen van Teamadventure dichtbij de speelweide en het prachtige dierenpark waar de kinderen tijdens het event zich kunnen amuseren.  De teamtrophy wordt georganiseerd door onze partner Movemint. De diverse activiteiten gaan door in bedrijf-team verband, waarbij men het opneemt tegen collega bedrijven. Ontvangst om 14.30u.

Praktisch: parkeren kan op de parking naast het outdoor terrein – verkleden en douchen mogelijk in kleedkamers van AC Deinze vlakbij – familie kan supporteren en/of gezellig wandelen in de Brielmeersen.

Na de gezamenlijke warm up van alle sportieve (sub)teams door Ciska van de sportdienst Deinze, neemt onze partner Movemint over. Het wordt een ludieke competitie waarbij bedrijven (sub)teams het tegen elkaar opnemen in allerlei proeven.  U kan inschrijven per team van 4-6 personen.  Alle teamuitdagingen zijn af te leggen in teams van minimum 4 personen.  Indien het team uit meer personen bestaat, kan er per proef onderling worden gewisseld. Alle challenges draaien rond samenwerken, communicatie en elkaar vertrouwen.  De superleuke activiteiten zijn: 

Archery tag – Hindernissenparcours – Lasershooting – Team challenge tour – Vijverfun – Car challenge

Prijsuitreiking – hapje en drankje en kostprijs

De namiddag wordt afgesloten om 18u met een heuse prijsuitreiking op het podium en met een Angus burger en drankje op de Markt in Deinze. Op deze manier blijven we in de sportieve sfeer: om 19u start op de Markt o.a. de bedrijventriathlon. Dit is een 1/8 triathlon met aflossing.  Misschien wil jouw team nog extra presteren? Of supporteren voor collega’s?.  Meer informatie over de triathlon voor bedrijven vindt u via http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/ .

De kostprijs voor Deinze Industrie Teamtrophy is €25 pp. incl. 2 drankjes en 1 Angus burger voor de teamleden.

In elk geval: op zaterdag 24 augustus 2019 kan je jouw bedrijf sportief in de kijker zetten!

Schrijf in voor Deinze Industrie Teamtrophy via info@deinzeindustrie.be voor 31.7.2019.

Indien vragen: mail of bel naar 0497 480 657 (Yannic Demeyer, coördinator Deinze Industrie)

Hindernissenparcours.PNG

Archery_tag.PNG

Car_challenge.PNG

Vijverfun.PNG

Contact to Listing Owner

Captcha Code