Schrijf jezelf en enkele collega’s in voor de jaarlijkse Teamtrophy van Deinze Industrie en word het sportiefste bedrijf van Deinze

Teamtrophy_2022_website-afbeelding_v2.png


De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in de Brielmeersen! Neem het samen met collega’s op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming

Op zaterdag 27.08.2022 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega’s is wel een must!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.

Je vindt hier een A4-affiche om ad valvas of in de koffiehoek van het bedrijf op te hangen, zodat meer mensen dit tof event leren kennen.  Dank om het te printen en op te hangen!

Inschrijven kan vanaf nu tot 15 juli 2022 via dit online inschrijvingsformulier. Elk bedrijfsteam moet 4 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. Inbegrepen in die prijs zijn 2 drankjes en 2 broodjes per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk.

De namen van de deelnemers kunnen aangepast worden tot de week voordien, gewoon even mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Nog meer bewijs nodig van een spetterende sportdag vol plezier en teamworkBeleef hier de vorige editie en geniet van het enthousiasme van de teams!

Contact to Listing Owner

Captcha Code