Schrijf jezelf en enkele collega’s in voor de jaarlijkse Teamtrophy en word het sportiefste bedrijf van Deinze

Schrijf jezelf en enkele collega’s in voor de jaarlijkse Teamtrophy en word het sportiefste bedrijf van Deinze!

De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in de Brielmeersen! Neem het samen met collega’s op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming

Op zaterdag 27.08.2022 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega’s is wel een must!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.

Je vindt hier een A4-affiche om ad valvas of in de koffiehoek van het bedrijf op te hangen, zodat meer mensen dit tof event leren kennen.  Dank om het te printen en op te hangen!

Er kunnen nog enkele teams inschrijven. Last minute inschrijvingen tot 20.8.2022 – via  dit online inschrijvingsformulier. Elk bedrijfsteam moet 4 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. Inbegrepen in die prijs zijn 2 drankjes en 2 broodjes per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk, de namen van de teamleden hoeven niet allemaal gekend te zijn vooraf.

Nog meer bewijs nodig van een spetterende sportdag vol plezier en teamworkBeleef hier de vorige editie en geniet van het enthousiasme van de teams!

Teamtrophy_2022_website-afbeelding_v2.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code