Schrijf jezelf en collega’s in voor de vierde zwerfvuilactie van Rond de Watertoren op vrijdag 20.09.2024

Al enkele jaren zetten de bedrijven van Rond de Watertoren zich in voor propere industriezones (4, 5 en 6) in Deinze. En dat doen ze door de koe bij de horens te vatten! Zo zal er dit jaar voor de vierde keer een zwerfvuilactie plaatsvinden, waarbij tientallen vrijwilligers de straten persoonlijk weer netjes maken.

Inzetten op welzijn in de werkomgeving vindt Rond de Watertoren belangrijk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we samen zwerfvuil willen aanpakken zodat het de ruimte en het milieu in Deinze niet schaadt. Dankzij een jaarlijkse zwerfvuilactie houden we de omgeving ook aangenaam voor de medewerkers en bezoekers van de bedrijven in de industriezones. Doe jij dit jaar mee?

In 2023  konden we rekenen op 6 deelnemende bedrijven met bijna 30 helpers. Ook Bevoegde schepen Filip Vervaeke was van de partij. Wil jij dit jaar meedoen? Schrijf jezelf en enkele collega’s dan nu in door voor 06/09/2024 te mailen naar info@ronddewatertoren.be en te laten weten met hoeveel jullie zullen zijn.

Waar mag je je aan verwachten?

  • Het zelf concreet mooier maken van je bedrijvenzone.
  • Gratis soep en brood na afloop van Foodbart.
  • Materiaal zoals handschoenen, grijpers, vuilniszakken en fluovestjes gratis ter beschikking dankzij Stad Deinze.

Benieuwd naar de beelden van vorig jaar? Neem hier een kijkje!

Waarom meedoen met onze zwerfvuilactie?

Omdat ze het belang van propere industriezones en een nette stad concreet aankaart en je samen met collega’s hands-on je steentje bijdraagt!

Inschrijven voor de zwerfvuilactie kan voor 06.09.2024 door te mailen naar info@ronddewatertoren.be en te melden met hoeveel jullie zullen deelnemen.

Ruimte en milieu in Deinze

Contact to Listing Owner

Captcha Code