Rond de Watertoren Academy rond subsidies

Op welke subsidies kan jouw bedrijf aanspraak maken?

Een antwoord krijg je hierop tijdens de Rond de Watertoren Academy van vrijdag 13 mei 2022 tussen 12u en 14u.

Verschillende overheden in Vlaanderen/België bieden aan ondernemers/zelfstandigen diverse subsidies aan ter ondersteuning. Maar het is een kluwen. Er zijn veel type subsidies, voor verschillende sectoren en in diverse grootordes. En vaak ontbreekt het de ondernemer/zaakvoerder om uit te vlooien op welke subsidies zijn of haar bedrijf of dienst aanspraak kan maken, met als gevolg: ze worden niet aangevraagd.

Zo ontstaan er mogelijks gemiste kansen.

Heidi Regemortel en Debby Buys, subsidie-experten van Xerius zullen op 13 mei 2022 voor de bedrijven van bedrijventerreinvereniging Rond de Watertoren kort en bondig toelichten welk aanbod er voor uw bedrijf aan subsidies bestaat en hoe ze aan te vragen. Het wordt dus geen academische zitting, maar een praktische en efficiënte uiteenzetting waarmee je direct aan de slag kan. In de rand van deze uiteenzetting zal Heidi het kort hebben over de nieuwe vennootschapsvormen (binnenkort deadlines), ook een actueel en belangrijk ondernemersthema.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor 29 april 2022 via info@ronddewatertoren.be. Zo voorzien we voor jou enkele broodjes en een drankje. Het doel is immers op 2u lunchtijd (12u tot 14u max.) volledig geïnformeerd te zijn en gegeten te hebben, zodat iedereen snel terug aan het werk kan. Locatie: Demival Academy, Machelenstraat in Deinze (opleidingscentrum Demival schuin tegenover de hoofdingang van Demival, Machelenstraat 169 Deinze).

Je wenst meer informatie? Contacteer onze coördinator Yannic Demeyer via info@ronddewatertoren.be of 0497 480 657.

   download.png    Schermafbeelding_2022-03-01_om_18.54.35.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code