Rond de Watertoren Academy: computercriminaliteit

CYBERCRIMINALITEIT OF COMPUTERCRIMINALITEIT

Hoe beschermt u uw bedrijf en waar moet u dagdagelijks op letten?


UITNODIGING KORTE MIDDAGSESSIE ROND DE WATERTOREN ACADEMY IN MEI 2021

 

De cybercriminaliteit in ons land blijft steeds sneller stijgen. Dat blijkt uit de jaarlijkse criminaliteitscijfers van de Belgische politie. Met 30 procent meer geregistreerde feiten dan in 2018 was het voorbije jaar een recordjaar wat informaticacriminaliteit betreft.

Heel vaak zijn bedrijven het doelwit van dergelijke praktijken. Bijna de helft van alle bedrijven heeft de voorbije twee jaar te maken gekregen met fraude en economische criminaliteit. Dat is het op een na hoogste cijfer in 20 jaar tijd. Tijdens de covid periode  zijn beduidend een hoger aantal cyberaanvallen op Belgische bedrijven gepleegd.  Opletten en beschermen is dus de boodschap.


Schermafbeelding_2020-12-07_om_19.44.52.png


Rond de Watertoren Academy wil u hierbij helpen.  Met een kort en krachtige middagsessie zorgen we ervoor dat u volledig op de hoogte bent.

Teun Vanderghote, zaakvoerder van Progressive IT zal toelichten welke vormen van cybercriminaliteit er bestaan en eenvoudig toelichten waar u voornamelijk moet op letten en welke beschermingsmechanismen u kan inbouwen.

Ook Delphine Desmet van Johan De Smet Verzekeringen zal erna kort uitleggen welke verzekeringen in dit kader relevant zijn.

U heeft zeker de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen, het mag best een interactief gebeuren zijn, dat maakt het geheel boeiender en interessanter voor iedereen.


PRAKTISCH: zal doorgaan in mei 2021 om 12u – bij Demival – in het opleidingscentrum (overkant hoofdingang Demival) – broodjes en drank worden voorzien.  Een preciese datum wordt nog bevestigd.

De inschrijving is gratis, maar inschrijven is verplicht via info@ronddewatertoren.be


Contact to Listing Owner

Captcha Code