Rond de Watertoren Academy – AED-opleiding 12.6.2023 van 12u tot 14u en oproep AED-toestellen

RDW_-_reanimatie_AED-cursus_zonder_POM-logo_1.png

Rond de Watertoren biedt aan haar leden een gratis AED-opleiding aan op maandag 12 juni 2023. De opleiding gaat door op de middag en er wordt een lichte lunch aangeboden.

De opleiding wordt gegeven door Geert Raveel van REAlife+.

Aangezien we voor zo goed als iedereen een oefenpop willen voorzien, wordt het aantal deelnemers per bedrijf beperkt tot twee. Inschrijven via info@ronddewatertoren.be voor 31 mei 2023 en volzet is volzet. Een attest van gevolgde opleiding wordt afgeleverd.

Praktisch: AED-opleiding op maandag 12.6.2023 van 12u tot 14u – locatie: Demival Academy – Machelenstraat/schuin tegenover hoofdingang van Demival. Programma: om 12u: kennismaking en lichte lunch, 12.30u tot 13.50u: opleiding.

Oproep om alle AED’s in de zones in kaart te brengen

We willen ook een overzicht maken van alle mobiele en vaste AED’s in onze industriezones en dat ter beschikking stellen van alle bedrijven. Op deze manier willen we een solidaire oproep doen voor een solidaire actie.

Weten waar een AED-toestel beschikbaar is, kan het verschil maken, gezien hartfalen op de werkvloer steeds vaker voorkomt en van alle leeftijden is. Onderzoek toont aan dat reanimatie/AED de overlevingskans bij een hartstilstand verhoogt van 5% naar 70%. 

Dus bij deze een vriendelijke en belangrijke oproep: wie heeft een vaste of mobiele AED in het bedrijf (en hoeveel?) Gelieve dit ook voor 31 mei 2023 te laten weten aan coördinator Yannic Demeyer via info@ronddewatertoren.be. Eens we een overzicht hebben, bezorgen we dit aan u allen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code