Leasen van bedrijfswagens en -fietsen: wel of niet elektrisch?

Leasen van bedrijfswagens en -fietsen: wel of niet elektrisch?

Uitnodiging: Rond de Watertoren Academy op vrijdag 14.10.2022 – schrijf je in voor 5.10.2022. 

Wie tegenwoordig het bedrijfswagenpark wil vernieuwen is maar beter vooraf goed geïnformeerd. Het aanbieden van alternatieve mobiliteitsoplossingen is op dit moment erg belangrijk als onderdeel van een duurzaam mobiliteitsbeleid. 

Een e-bike of speed pedelec of een elektrische auto lijkt een goede optie waarbij de CO2-footprint van een organisatie afneemt. De wetgeving, fiscaliteit en mogelijkheden rond het leasen van bedrijfsvoertuigen en -fietsen veranderen zeer snel en zullen in de toekomst nog veranderen. Het aanbieden van een (elektrische) bedrijfsfiets wordt door veel medewerkers geapprecieerd en kan een extra troef voor de employer branding zijn

Met een Rond de Watertoren Academy willen we inzichten bieden.

Expert in deze materie: Arval, zal op 14.10.2022 over de middag kort en krachtig de context en de mogelijkheden toelichten voor de bedrijven van Rond de Watertoren. Neem deel aan deze Rond de Watertoren Academy, het lunch-netwerkconcept van de vereniging, en u bent in een mum van tijd geïnformeerd en bijgepraat met collega-ondernemers. Een kwestie van efficiëntie.

LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS EN -FIETSEN: WEL OF NIET ELEKTRISCH? 

Vrijdag 14.10.2022 van 12u tot 14u Inschrijven voor 5.10.2022 via info@ronddewatertoren.be. 

Info op www.ronddewatertoren.be (zie Netwerking)

Schermafbeelding_2022-07-19_om_11.17.08.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code