Jobbeurs Deinze Industrie is verschoven van mei naar 24.9.2020

Deinze Industrie JOBCAFE 2020

Deinse werkgevers ontmoeten werknemers

in cc Leietheater op donderdag 24.9.2020

 

Deinze Industrie zet ook in 2020 een jobevent op de kaart. Voor het 3de jaar wordt een jobevent ‘new style’ georganiseerd onder de naam ‘Deinze Industrie Jobcafé. Deinse werkgevers ontmoeten werknemers’.

Het nieuwe concept is minder gericht op het klassieke concept met standen en wanden, maar eerder gebaseerd op een contactmoment tussen werkgevers en potentiële werknemers op een iets lossere manier. Maximaal 40 bedrijven kunnen deelnemen, dus first come, first served.   

Een ruime publiekscampagne via print, digitale media en stedelijke communicatiekanalen wordt vanaf begin augustus 2020 sterk ingezet om een maximaal aantal bezoekers aan te trekken.  Dit naast de aparte samenwerkingsovereenkomsten met VDAB, scholen en Sociaal Huis Deinze.

De jobbeurs is verschoven van eind mei naar donderdag 24.9.2020 wegens gekende redenen.  Zo goed als alle standhouders bleven hun standplaats behouden, maar eventuele nieuwe kandidaten kunnen nog inschrijven tot 20.8.2020. 

 

Naast hoofdzakelijk bedrijven worden aparte eilanden ingericht: Jobeiland Deinze Overheid en Veiligheid en ‘Jobeiland Deinze Winkelstad’. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van interessante info-sessies.

Deelnemers stellen zich informeel voor en voeren gesprekken aan hoge tafels. Bezoekers komen terecht in een sfeer van stijlvolle zakelijkheid, waarbij de drempel laag is om gesprekken aan te gaan. De gesprekken zijn eerder als kennismaking bedoeld, waarbij bezoekers en gastbedrijven polsen naar een match.

Vacatures geven een beeld van mogelijkheden en een deel ervan worden geëtaleerd op de expo wanden tussen de bedrijven.  

Er is een exposantenbuffet ’s middags, net voor de opening, waarbij deelnemende bedrijven onderling kunnen netwerken. Voor de bezoekers is er een open bar.

 

INSCHRIJVEN VANAF NU TOT 20.8.2020

Mailen naar info@deinzeindustrie.be 

een deelname formulier wordt toegestuurd

Jobbeurs_Facebook_Post.jpg

Contact to Listing Owner

Captcha Code