Een interessante job dichtbij huis? Kom naar Deinze Industrie JOBCAFE 2020 Brielpoort in Deinze – donderdag 24.9.2020

Een interessante job dichtbij huis?

Kom naar

Deinze Industrie JOBCAFE 2020

 Brielpoort in Deinze – donderdag 24.9.2020

 

De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw organiseert Deinze Industrie Jobcafé om bezoekers veilig in contact te brengen met een 40-tal aantrekkelijke bedrijven uit de regio.


Klik hier voor smaakmaker van een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé !

 

Deinze is een bijzonder interessante regio om te wonen, te winkelen EN te werken.  De stad heeft alle infrastructurele voorzieningen voor sport, cultuur en welzijn en heeft een resem aan scholen, voor zowel basis- als secundaire scholieren. Diverse schitterende bouwprojecten dienen zich aan. 

Ook WERKEN dichtbij huis is geen probleem: er is keuze aan meer dan 500 bedrijven, op fietsafstand dus.  

Proximiteit van dagelijkse activiteiten levert een groot voordeel op, meer dan ooit.  In Deinze kan dit.

 

Jobbeurs_Facebook_Post.jpg

 

Bezoekersinformatie

Door de corona crisis konden of moesten veel mensen thuis werken, maar volgens meerdere studies wordt het thuis werken niet door alle werknemers gesmaakt.  

Het blijkt dat 80% niet constant van thuis uit wil werken, maar wel graag dichter bij huis zou willen werken. 

Bepaalde bedrijven zetten daarom nu reeds in op satellietkantoren of andersom: bepaalde werknemers gaan op zoek naar werk bij een bedrijf dicht bij huis.

Nooit eerder was het voordeel van een professionele werkplek uit huis, maar dichtbij huis, gecombineerd met een sterke, aangename bedrijfsorganisatie, zo duidelijk. 

 Het wordt een boeiende jobbeurs, gericht op informele contacten met sterke bedrijven en enkele handelszaken in de regio.  Er is ook een apart Jobeiland met overheidsbedrijven en bedrijven uit de zorg- en veiligheidsector.

De jobbeurs zal volledig veilig en gecontroleerd worden georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans krijgt om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. 

Bezoekers kunnen doorlopend genieten van CV screenings, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en er is een open bar met bediening. Elkaar leren kennen is de boodschap.

Inschrijven vooraf hoeft niet, er wordt geregistreerd aan het onthaal, mondkapjes zijn verplicht.  De rest wijst zichzelf uit op de beurs.

Klik hier voor de standhouderslijst Deinze Industrie Jobbeurs 2020.

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code