Deinze Industrie JOBCAFE 2020 – Perspectief geven aan werknemers en werkgevers – Brielpoort in Deinze – donderdag 24.9.2020

Deinze Industrie JOBCAFE 2020

Perspectief geven aan werknemers en werkgevers

Brielpoort in Deinze – donderdag 24.9.2020

 

De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw organiseert Deinze Industrie Jobcafé in het najaar en in de ruime Brielpoort, om bezoekers veilig in contact te brengen met een 40-tal bedrijven uit de regio.  Aanvankelijk was Deinze Industrie Jobcafé gepland in mei 2020 en in het cc Leietheater, maar om de gekende redenen is deze boeiende beurs verplaatst naar de latere datum donderdag 24.9.2020 en gaat deze nu door in de Brielpoort.

 

Deinze is een bijzonder interessante regio om te wonen, te winkelen EN te werken.  De stad heeft alle infrastructurele voorzieningen voor sport, cultuur en welzijn en heeft een resem aan scholen, voor zowel basis- als secundaire scholieren. Diverse schitterende bouwprojecten dienen zich aan. 

Ook WERKEN dichtbij huis is geen probleem: er is keuze aan meer dan 500 bedrijven, op fietsafstand dus.  

Proximiteit van dagelijkse activiteiten levert een groot voordeel op, meer dan ooit.  In Deinze kan dit.

 

Jobbeurs_Facebook_Post.jpg


Deinze Industrie vzw wil perspectief blijven geven aan werknemers.

Door de corona crisis konden of moesten veel mensen thuis werken, maar volgens meerdere studies wordt het thuis werken niet door alle werknemers gesmaakt.  

Blijkt dat 80% niet constant van thuis uit wil werken, maar wel graag dichter bij huis zou willen werken. 

Bepaalde bedrijven zetten daarom nu reeds in op satellietkantoren of andersom: bepaalde werknemers gaan op zoek naar werk bij een bedrijf dicht bij huis.

Nooit eerder was het voordeel van een professionele werkplek uit huis, maar dichtbij huis, gecombineerd met een sterke, aangename bedrijfsorganisatie, zo duidelijk. 

 

Deinze Industrie wil perspectief blijven geven aan werkgevers.

Mogelijks zal de crisis dus een invloed hebben op de arbeidsmarkt (al weten we nog niet of de tijdelijke werkloosheid een structurele wijziging kon vermijden), maar ook knelpuntberoepen en de zoektocht naar goede werkkrachten zullen blijven bestaan.

Diverse bedrijven uit de regio Deinze zijn op zoek naar gemotiveerde werkkrachten en zijn bereid te investeren in mensen die zich (deels) willen herscholen en zich willen inzetten voor het bedrijf.  

De regio Deinze telt meer dan 500 bedrijven en er staan 100-den vacatures open.

Bovendien zijn contacten tussen bedrijven en potentiële werknemers altijd interessant. 

Elke levensfase is anders en de noden van een work-life balance evolueren.  De juiste man of vrouw op de juiste plaats hangt ook sterk af van het moment. Bedrijven in contact brengen met (potentiële) werknemers is dus de boodschap.  Dit is het doel van het Jobcafé in Deinze. 


Bezoekers: het wordt een boeiende jobbeurs, gericht op informele contacten met sterke bedrijven en enkele handelszaken in de regio.  De jobbeurs zal volledig veilig en gecontroleerd worden georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans krijgt om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van CV screenings, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en een open bar.  Elkaar leren kennen is de boodschap.  

Klik hier voor smaakmaker van een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé !

 

Bedrijven: de jobbeurs vindt plaats in de Brielpoort op donderdag 24 september 2020.  Meer dan 9 op de 10 bedrijven hebben hun standplaats behouden op de nieuwe datum, maar eventuele geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog aansluiten voor 4 resterende plaatsen.  Overheidsbedrijven, bedrijven uit de zorg- en veiligheidsector staan gegroepeerd op een apart Jobeiland. Mailen voor de laatste standplaatsen kan naar info@deinzeindustrie.be voor 20.8.2020.


Contact to Listing Owner

Captcha Code