De Jobbeurs Deinze 2020 leverde concrete resultaten op voor vele bedrijven. Een succes.

Heel wat interessante kandidaten

bezochten Deinze Industrie JOBCAFE 2020

 

De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw organiseerde Deinze Industrie Jobcafé op donderdag 24.9.2020.  Heel wat interessante kandidaten bezochten 40 aantrekkelijke bedrijven uit de regio. 12 bedrijven konden rechtstreeks nieuwe kandidaten  aantrekken, wat een groot succes is.

Het was een boeiende jobbeurs, gericht op informele contacten met sterke bedrijven en enkele handelszaken in de regio.  Er was ook een apart Jobeiland met overheidsbedrijven en bedrijven uit de zorg- en veiligheidsector.

We maakten een mooie after movie – klik HIER 


De jobbeurs werd volledig veilig en gecontroleerd georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans kreeg om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. 

 We maakten een knappe beeldenreeks – klik HIER


Bezoekers konden doorlopend genieten van CV screenings, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en er was een open bar met bediening. Elkaar leren kennen was de boodschap.

De beurs opende met de jaarlijkse overhandiging van oude, maar bruikbare IT van bedrijven aan kansarme gezinnen.  Deze actie wordt uitgewerkt samen met VTI Deinze en 3 welzijnsorganisaties.


AVS bracht een mooi nieuwsitem – klik HIER

Contact to Listing Owner

Captcha Code